Doktorlar Dizi Müzikleri - Elveda Deme Bana

Doktorlar dizi müziklerini ayrı ayrı her konuda sizlerle paylaşacağız.
İlk Doktorlar dizi müziğimiz Elveda deme bana.
İyi dinlemeler..

Doktorlar Dizisi Oyuncuları







Med yapım hergün onbinlerce mail aldıklarını ve Show tv'nin de aracı olması ile Doktorlar dizisinin yeni bölümlerinin çekilmeye başlanacağını duyurduğunu önceki konularımızda belirtmiştik.Bu konuda eski Doktorlar dizisinde rol alan oyuncuların isimlerini sizlerle paylaşacağız.

Doktorlar dizisinin yeni oyuncuları kesinleştiğinde bu konu altından onları da vereceğiz.
İşte eski Doktorlar dizisinde oynayan oyuncular : Yasemin Ergene,Kutsi,Mehmet Aslan,Bekir Aksoy,Melike Güner,Yeşim Ceren Bozoğlu,Aysun Kayacı,Yağmur Atacan,Cüneyt Türel,Özgül Kavruk,Naz Elmaz,Merve Sevi,Devrim Nas



Doktorlar Yeniden Başlayacak Mı ?




Doktorlar Yeniden Başlayacak Mı ? sorusunu sizlerde birçok insan gibi soruyorsunuz.Sorunuzun cevabına olumlu cevap vermek çok sevindirici.Çünkü Doktorlar dizisi yeniden başlayacak.

Gerek Kutsi gerek Devrim Nas gerek Selen Seyven gerekse Cüneyt Türel'in Doktorlar dizisinin yeni bölümlerinde oynaması kesinleşti.Ayrıca Pınar Altuğ ile mutlu bir evlilik yapan,Doktorlar dizisinin eski bölümlerinde Hasan karakteri olarak tanıdığımız Yağmur Atacan'da yeni başlayacak olan Doktorlar dizisinde rol alacak.

Daha önceki konumuzda da belirtmiştik,Doktorlar dizisinin ilk fragmanları yavaş yavaş dönmeye başladı.Yeni bölümde dizide rol almayacak olan oyuncularında olması dikkat çekici.

Doktorlar Dizisi Ne Zaman Başlayacak






Doktorlar Dizisi Ne Zaman Başlayacak ? Doktorlar Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? Doktorlar Dizisi Ne Zaman Gösterime girecek gibi hergün yüzlerce arama yapıldığını bildiğimiz için bu konuyu açmayı uygun gördük.

Yapımcılar ve senaristler şuan oyuncu avındalar.Eski oyuncuları ikna etmeye çalışıyorlar.Ancak kesin olarak söylenenlere göre Kurban bayramının hemen ardından Doktorlar dizisini izleyebileceğimiz yönünde.
Umarız çok bekletmezler bizleri,biliyoruz ki sizlerde bizler gibi sabırsızlanıyorsunuz..

Doktorlar Dizisi İzle


Bir önceki konuda bahsettiğimiz gibi Doktorlar dizisi 2011 yılına bomba gibi girmeye hazırlanıyor.Daha şimdiden fanları hareketlenmeye başladı.Dizi hakkında konuşmalar başladı.Yeni oyuncuların kim olucağından tutun da Kutsi'nin,Yasemin Ergene'nin oynayıp oynamayacağına dair yüzlerce şey şimdiden fısıltı gazetesinde çıkmaya başladı.Videomuzda Show tv'nin paylaştığı Doktorlar dizisi videosunu izleyebilirsiniz.

Doktorlar Dizisi


Son günlerde gündeme bomba gibi düşen Doktorlar dizisi hakkındaki söylentiler bir süre sonra gerçeğe dönüştü ve gerçekten diziye yeni oyuncuların katılmasıyla yeni bölümleriyle ekranlara geleceği kesinleşti.Bizde dizinin fanatikleri olarak böyle bir siteyi açmayı uygun gördük Doktorlar dizisinin fanatikleri için.

Şuan kesin olarak elimizde olan bilgilere göre;Doktorlar dizisi,2011 Ocak ayında ekranlara gelecek.Ancak biz şimdiden dizi ile ilgili bilgileri,resimleri,eski Doktorlar dizisinden ara ara videoları ve fragmanları buradan paylaşacağız.
Doktorlar dizisi sitesi hepimize hayırlı uğurlu olsun..

Back to Home Back to Top